keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Askarteluillan tuotoksia :)

Kotiin kerääntyy aika lailla kaikenlaisia purnukoita ja niitä kaikkia voi käyttää askarteluun.

Tästä siis kaikki lähti...
Erilaisia purnukoita vaikka kuinka...
Ensiksi piti peittää tuo purkin kuva tavallisella valkoisella paperilla. Muutoin tuo purkin kyljessä oleva kuva olisi näkynyt servetin läpi....servetti on niin ohut. Liimana käytimme ihan tavallista puuliimaa.
Seuraavaksi piti valita, että millaisen servitin halusi tuoho purkin kylkeen. Servetistä käytettiin ainoastaan päällimmäinen kerros.
Eli purkin kyljessä olevaan paperiin laitettiin liimaa liimapuikolla...se oli helpompaa kuin, jos olisi käyttänyt puuliimaa. Servetti liimattiin tuohon kylkeen pikku hiljaa eli liimaa laitettiin kerralla vaan vähän.
Alla kuvia sitten valmiista purkeista....


Näitä on kiva tehdä muutoinkin kuin pääsiäisenä.

Purkkeihin on kiva piilottaa vaikka karkkeja, kuivattuja hedelmiä tai pähkinöitä. Niihin voi myös laittaa vaikka mehiläisvahakynttilöitä. Tuunattuja purkkeja voi sitten viedä vaikka tuliaisiksi.

Näitä voi tehdä myös ihan omaan käyttöön. Purkeissa voi säilyttää vaikka värikyniä tai tusseja....varsinkin nuo metallipurkit ovat tähän tarkoitukseen hyviä :) Isommissa muovisissa voi vaikka säilyttää keksejä, rusinoita jne.

Alla kuva siitä, että miten sille ruoholle yleensä käy :) eli unohdin kastaa tuon.Kiitoksia kaikille askartelijoille! t: Taina ja HansuEi kommentteja: