torstai 29. syyskuuta 2011

Käskori kokoontuu 4.10.

Ensi tiistaina aiheena on myssyt ja kaulaliinat :)....toki voi ottaa jonkin muunkin työn mukaan ja tehdä sitä. Syksy on jo pitkällä, joten myssyille ja kaulaliinoille on jo käyttöä.


Koska kukaan ei ollut halukas toimimaan mallina, niin käytin oravaa tähän takoitukseen :) Hieman pieneltä näyttää baskeri oravan päässä.


Tuossa on tuollainen pitkä pipo...muistuttaa melkein jo tonttulakkia :) Tupsut ovat muodissa tänä syksyä, joten pitää myssyssä olla myös tupsu tai kaksi. Pyöreiden tupsujen tekemiseen löytyy nykyään jo ihan laitekin :) eli ei tarvitse enää pahvinpalasten kanssa häärätä.


Tämä taas ei ole ihan baskeri, mutta joku sen tapainen....


Tämän myssyn ohje taas löytyy Novitan sivuilta.


Tuossa toisessa on käytetty isoäidin neliöitä apuna ja virkattu niistä myssy.


Tässä on kaulaliina, jonka päät on virkattu yhteen eli tämän voi laittaa kaulan ympärille kaksinkerroin ja se on varmasti lämmin :)


Kaulaliinoja kuten myssyjäkin voi tehdä vaikka millaisia.... Ohjeita löytyy netistä paljon ja lisäksi niitä on tietysti käsityölehdistä ja kirjoissa. Käsityölehtiä voi myös lainata esim. Raision kirjastosta ja niiden laina-aika on kaksi viikkoa.


Tulkaa mukaan ensi tiistaina 4.10., kun Käskori kokoontuu Raision kirjastossa. Jos teillä on myssyjä ja kaulaliinoja, niin ottakaa mukaan näytille Käskoriin :)

Ei kommentteja: